Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2021 р., 10:30
Лікарняні і декретні допомоги фінансуються Фондом соціального страхування України у хронологічному порядку – залежно від дати отримання заяви-розрахунку від роботодавця. Тож і для паперових, і для електронних лікарняних саме дата подання заяви визначає отримання матеріального забезпечення. Слідкувати за станом виплат можна у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund, а нижче наводимо основні правила оформлення заяв-розрахунків.
29 Жовтня, 2021 р., 16:54
На територіях Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей з 00 год. 00 хв. 30 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 27 жовтня.
29 Жовтня, 2021 р., 15:59
До Дня вигнання нацистських окупантів з України на території села Старий Білоус, біля Обеліску загиблим воїнам, односельцям, які загинули  у роки Другої світової війни, відбувся захід із вшанування пам’яті всіх полеглих у боротьбі за свободу і незалежність нашої Батьківщини.
29 Жовтня, 2021 р., 15:37
З 30 жовтня на Чернігівщині встановлюється «червоний» рівень епідемічної небезпеки – таке рішенн було прийнято Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки.
29 Жовтня, 2021 р., 10:55
З початку року 195 роботодавців проінформували Чернігівську районну філію Чернігівського обласного центру зайнятості про потребу у працівниках. Завдяки тісній співпраці служби зайнятості з роботодавцями 342 вакансії було укомплектовано.
29 Жовтня, 2021 р., 10:44
Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг шукачам роботи та роботодавцям з використанням інтернет-технологій.
28 Жовтня, 2021 р., 15:43
Вшанування пам’яті загиблих воїнів Сьогодні наша держава відзначає 77-му річницю вигнання нацистів з України. З цієї нагоди в Новобілоуській територіальній громаді відбулися церемонії вшанування пам’яті загиблих воїнів. Представники Новобілоуської сільської ради та старостинських округів громади взяли участь в урочистих заходах і покладанні квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків полеглим героям-визволителям. Згадати про заслуги воїнів прийшли й пересічні громадяни. Мешканці громади вшанували пам’ять усіх тих, хто ціною власного життя дозволив нам жити в мирній країні й тих, хто відстояв нашу рідну землю в роки Другої світової війни. Пам’ять про українців, які вибороли свободу важкими втратами, житиме вічно.  
28 Жовтня, 2021 р., 10:41
Чернігівська область увійшла до «Червоної зони»
28 Жовтня, 2021 р., 09:58
Дорогі жителі Новобілоуської територіальної громади, воїни-визволителі, ветерани Другої світової війни!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано