Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Липня, 2021 р., 10:19
      27 червня 2021 року на Малій міській сцені в Чернігові відбувся концерт дитячих духових оркестрів під назвою «Музичний променад», у якому взяли участь представники Новобілоуської об’єднаної територіальної громади та Чернігівської музичної школи № 1 імені Стефана Вільконського. Концерт пройшов на високому виконавському рівні, глядачі були в захваті!         Начальник управління культури та туризму Чернігівської міської ради Олександр Шевчук у своїх листах до голови Новобілоуської сільської ради Дмитра Федорова та начальника відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Олександра Чауса висловив щиру подяку за те, що в громаді приділяється належна увага розвитку дітей у музичному мистецтві. Зокрема повідомив про подальшу співпрацю з дитячим духовим оркестром під керівництвом Сергія Красковського у заходах, присвячених 30-річчю незалежності України та Дня міста.
01 Липня, 2021 р., 10:07
СБУ знешкодила організоване угруповання, яке займалось виготовленням і збутом наркотиків та психотропів. Зловмисники реалізовували «товар» через розгалужену мережу дилерів на території Чернігівської та Київської областей.
30 Червня, 2021 р., 18:32
    З нагоди відзначення Дня Конституції України в сільських бібліотеках громади були оформлені тематичні виставки, завдяки яким можна було ознайомитися з історичними передумовами прийняття Основного Закону України. Бібліотекарями були проведені пізнавальні вікторини: «Як добре ти знаєш Конституцію України?», «Вільна. Сильна. Незалежна!», «Моя Україна». Для дітей організовано конкурс «Я малюю Україну».
30 Червня, 2021 р., 10:02
Комунальний позашкільний навчальний заклад «Будинок школяра Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області»  – простір щасливого і радісного дитинства, скарбниця творчих ідей і нескінченної енергії.  У закладі працюють досвідчені педагоги та молодь, обдаровані педагоги початківці. Однак об’єднує нас усіх спільна місія – забезпечення змістовного дозвілля з різних профілів, формування вмінь та навичок за інтересами, забезпечення потреб особистості у творчій самореалізації, інтелектуальному, духовному і фізичному розвитку.
14 Червня, 2021 р., 11:40
    10 червня 2021 року відбулася робоча нарада керівників закладів культури Новобілоуської сільської ради, на якій на обговорення було винесено ряд питань: звіт про роботу комунального закладу «Хмільницький центральний будинок культури»; про організацію та проведення в ІІ півріччі 2021 року культурно-масових заходів закладами культури з урахуванням рекомендацій щодо протиепідемічних заходів; про підготовку закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період та інші робочі питання.
09 Червня, 2021 р., 08:24
Сплата ПДФО за місцем знаходження виробничих підрозділів: нова законодавча ініціатива
03 Червня, 2021 р., 19:22
День захисту дітей - 2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано