Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян в Новобілоуській територіальній громаді

Дата: 25.11.2021 11:56
Кількість переглядів: 250

 

У середу, 24 листопада, в Новобілоуській територіальній громаді начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський спільно з сільським головою Новобілоуської сільської ради Дмитром Федоровим провів прийом мешканців Новобілоуської громади Чернігівського району. Під час прийому громадян також був присутнім начальник Чернігівського районного управління поліції Олег Калита.  При зустрічі було розглянуто ряд важливих питань. Зокрема, мова йшла про впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади». У процесі обговорення присутні дійшли згоди про розміщення на території Новобілоуської територіальної громади трьох поліцейських станцій. Адже територія громади велика, і навантаження на поліцейських офіцерів має бути розподілене рівномірно. Так, буде створюватися приміська поліцейська станція, по Любецькому напрямку, а також Халявинському і Хмільницькому напрямку.

Володимир Нідзельський також наголосив на тому, що безпека мешканців громади — це спільна робота поліції та територіальної громади. А щоб люди почувалися більш захищеними, в майбутньому планується встановити оглядові відеокамери. Задля безпеки дітей він особисто наказав відповідним службам перевірити дорожні розмітки та знаки поблизу шкіл і дитячих садків.   

Керівник поліції області також уважно вислухав старост старостинських округів Новобілоуської громади і відповів на всі їхні запитання. Крім того, начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області особисто поспілкувався з мешканцями Новобілоуської територіальної громади  Чернігівського району та пообіцяв посприяти у розв’язанні їхніх проблем.

Сільський голова Дмитро Федоров подякував керівнику поліції Чернігівщини за особисту увагу до Новобілоуської територіальної громади, наголосивши на тому, що співпраця поліції та громади вкрай важлива. 

За інформацією

Новобілоуської територіальної громади

Чернігівського району Чернігівської області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано