Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Книжковий фонд, створений у пам’ять про загиблого Героя Сергія Квашу

Дата: 30.09.2024 15:20
Кількість переглядів: 57

 

30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. У цей день кожна бібліотека дарує своїм читачам цікаві зустрічі з чудовими книгами, які обов’язково захочеться прочитати. Особливу зацікавленість викликають нові надходження літератури. Кожна подарована бібліотеці книга — завжди велика радість як для працівників, так і відвідувачів. А якщо книжкові подарунки передала сім’я загиблого воїна, то можете уявити, які почуття й слова вдячності хочеться виразити.

Книжковий фонд Хмільницької сільської бібліотеки поповнився серією нових цікавих книг, які подарувала сім’я загиблого односельця, нашого Героя Сергія Кваші. Це цікаві видання прозових та поетичних творів визначних майстрів слова.

Серед великого розмаїття кожен читач гарантовано знайдете щось для своєї душі. Адже на полиці бібліотеки стали дуже яскраві, самобутні та захопливі книги. Цікаві гостросюжетні, фантастичні, романтичні та містичні романи й оповідання зарубіжних авторів. Серед них книги Стівена Кінга як «найбільш адаптованого автора всіх часів», який користується найбільшим попитом, а також Джорджа Мартіна, Агати Крісті, Джорджо Мойєс… Шанувальникам української літератури щиру насолоду подарує популярна збірка «Перлини української класики», до якої увійшло 14 творів відомих українських письменників, серед яких Іван Франко, Леся Українка, Ольга Кобилянська, Іван Нечуй-Левицький та інші. Не менш цікава й сучасна українська література, яка є надзвичайно якісною, сміливою, цікавою та багатогранною.

Дізнатися більше про внутрішній світ, почуття, мислення, світогляд та мотивацію допоможуть книжки з психології. А для любителів рукоділля у подарунковому кошику є книги по вишивці. І, звісно ж, є гарний вибір літератури для малюків та дітвори шкільного віку.

Хмільницька сільська бібліотека і вся наша громада щиро й безмежно вдячні пані Оксані та Олександру за чудовий і безцінний подарунок, який став важливою частиною фонду Хмільницької бібліотеки. Книги, а їх — 379, будуть стояти в розділі «Фонд, створений у пам’ять про загиблого Героя Сергія Квашу». І бажаємо кожному миру, добробуту, перемоги й наснаги на добрі справи!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано