Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На щиті повернувся додому наш захисник — Джарилгасов Євгеній Валерійович

Дата: 25.09.2024 09:12
Кількість переглядів: 68

 

І знову в нашій громаді гіркий біль утрати…

До рідного дому на щиті назавжди повертається мешканець села Новий Білоус, захисник України, який виборював наше мирне майбутнє, — Джарилгасов Євгеній Валерійович.

Євгеній Валерійович народився 23 липня 1973 року. Навчався в Новобілоуській школі, а по закінченню вступив до Куликівського училища. Певний час працював у колгоспі, потім був водієм фури. Та коли почалося повномасштабне вторгнення рф в Україну, не вагаючись, пішов воювати. І з 2022 року мужньо захищав територіальну цілісність, суверенітет та незалежність нашої держави. Євгеній Валерійович був справжнім патріотом, надзвичайною і світлою людиною, надійним товаришем, люблячим чоловіком і батьком.

Неможливо підібрати слів, щоб висловити співчуття рідним і близьким нашого воїна, його дружині, дітям і брату. У глибокій скорботі схиляємо голови перед пам’яттю загиблого Героя.

Шановні жителі Новобілоуської сільської територіальної громади, мешканці села Новий Білоус, давайте разом підтримаємо рідних загиблого та гідно проведемо нашого захисника в останній земний шлях!

Відспівування Героя відбудеться 26 вересня 2024 року о 10:30 в Катерининській церкві Чернігова. Ховатимуть нашого захисника на місцевому кладовищі села Новий Білоус.

Дуже просимо всіх небайдужих людей створити живий коридор від в’їду в село Новий Білоус, по вулиці Троїцька, до будинку загиблого і потім до місцевого кладовища. Орієнтовний час — 12 година дня.

Для всіх, хто хоче бути присутнім на відспівуванні Героя в Катерининській церкві, буде організовано підвіз. Автобус їхатиме на Чернігів від сільської ради о 9:30.

Вічна пам’ять і слава українському воїну!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано