Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний ярмарок «Сила в єдності» об’єднав людей для допомоги ЗСУ

Дата: 26.09.2024 16:51
Кількість переглядів: 104

 

Нікому й ніколи не скорити народ, який серцем і душею любить свою країну!

Нікому й ніколи не скорити країну, де кожен, як може, робить свій вклад в перемогу Батьківщини!

У Старобілоуському ліцеї відбувся благодійний ярмарок «Сила в єдності», на якому учні продавали смаколики, фрукти та зроблені власноруч вироби з патріотичною символікою. Такий захід у навчальному закладі вже став доброю традицією, адже у скрутні для нашої країни час наші діти теж не можуть стояти осторонь. До благодійного ярмарку учні та батьки підійшли дуже відповідально, за що висловлюємо їм велику та щиру подяку!  

Ярмарок тривав протягом двох днів, і загальна сума збору склала 45 705 гривень. Усі зібрані кошти були передані нашому захисникові, колишньому учневі Старобілоуського ліцею, та його побратимам. Руслан *** був неймовірно вражений турботою свого навчального закладу і щиро вдячний за надану допомогу. Запевнив, що кошти  витратять на необхідні інструменти та прилади для його підрозділу, який захищає наші життя від початку повномасштабного вторгнення.
Висловлюємо величезну подяку батькам, учням і педагогічному колективу ліцею за організацію благодійного заходу, який покликаний підтримувати наші Збройні Сили та моральний дух наших захисників.
Дякуємо всім, хто долучився до цієї доброї справи! За вашу єдність, патріотизм та щирість сердець! Ви неймовірні! Наша сила в єдності! І разом ми непереможні! Честь і слава нашим мужнім захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано