Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новобілоуської громади на період до 2027 року

Дата: 20.09.2024 18:11
Кількість переглядів: 48

 

Сьогодні, 20 вересня, відбулося друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новобілоуської громади на період до 2027 року — дуже насичене і динамічне. Разом з експертом Expertise France Mykola Sylenko обговорили результати соціально-економічного аналізу та підсумки анкетування мешканців громади, попрацювали в групах над SWOT-аналізом та приділили увагу формуванню стратегічного бачення розвитку громади. Вкотре підкреслили проблему щільності населення Чернігівщини, яка торкнулася майже всіх громад регіону. І хоча в умовах воєнного стану дуже важко говорити про розвиток громад без особливої уваги до проблемних територій з боку центральної влади, завдяки ініціативній громадськості та активним мешканцям з креативними ідеями і баченням розвитку, завдяки щоденній роботі небайдужих жителів села, ми впевнено крокуємо до поставленої мети.

Стратегія розвитку Новобілоуської громади розробляється за підтримки Expertise France in Ukraine у рамках проєкту RELEVE «Підтримка Чернігівської області у децентралізації та реконструкції».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано