Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новобілоуської громади на період до 2027 року

Дата: 20.08.2024 11:09
Кількість переглядів: 82

 

Французька агенція з міжнародного технічного співробітництва Expertise France Expertise France in Ukraine продовжує підтримувати громади Чернігівщини. Зокрема, в рамках проєкту з підтримки органів місцевого самоврядування у відновленні та децентралізації Чернігівської області вже розпочато роботу з Новобілоуською сільською територіальною громадою. Проєкт полягає у забезпеченні узгодженості та розробки стратегічних документів і комплексних планів реконструкції на рівні громад. Зусилля експертів будуть спрямовані на посилення спроможностей місцевих суб’єктів у таких секторах як транспорт і мобільність, сільське господарство, культура і спадщина. А також на підтримку міцних відносин між французькими та українськими органами місцевого самоврядування для довгострокового партнерства.

19 серпня в Новому Білоусі відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Новобілоуської громади на період до 2027 року. Керівник проєкту агентства Expertise France «Підтримка реконструкції та децентралізації Чернігівської області» Орельєн Мас і експерт Expertise France Микола Силенко розповіли про необхідність розробки Стратегії, основні етапи її написання та взяли участь в обговоренні важливих питань у цьому напрямку. Сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров провів для гостей презентацію громади і зазначив, що така співпраця позитивно вплине на роботу громади і допоможе в її подальшому відновленні й розвитку.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано