Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новобілоуська громада провела в останню путь свого загиблого Героя — Навозенка Андрія Миколайовича

Дата: 23.07.2024 18:23
Кількість переглядів: 77

 

І знову гіркий біль втрати…

І знову глибокий сум, сльози і велике горе…

Новобілоуська сільська територіальна громада провела в останню путь свого відважного Героя, уродженця села Полуботки — Андрія Миколайовича Навозенка. Воїна, який до останнього був вірним військовій присязі на вірність Україні та всьому українському народу.

Народився Андрій 2 жовтня 1984 року в селі Полуботки. У 2002-му закінчив Халявинську школу і вступив до Чернігівського професійно-технічного училища №16, яке закінчив у 2003 році.

До того, як стати на захист України, з 2006 по 2023 рік, працював на підприємстві «Альянс Маркет». Та з початком війни не міг спокійно залишатися вдома. І з 24 лютого 2022 року долучився до лав ЗСУ. Служив на посаді стрілець-номер обслуги аеромобільного батальйону. Загинув військовий 10 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. Провели в останню путь і поховали нашого Героя 23 липня 2024 року в селі Полуботки.

У місце останнього спочинку полеглого захисника провели з усіма військовими почестями.

Низький уклін і вічна пам’ять нашому славному Герою України! Нехай його душа знайде вічний спокій на рідній землі, а люди завжди пам’ятають і шанують його подвиг.

Щирі співчуття рідним, близьким і бойовим побратимам захисника. Вічна слава, шана та доземний уклін нашому Герою за мужність і відданість Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано