Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довжицький ліцей отримав у подарунок шкільний автобус

Дата: 17.07.2024 13:28
Кількість переглядів: 109

 

Власник  Австрійської фірми "ПЬОТТІНГЕР" Клаус Пьоттінгер, за участю аграрної компанії ІМК, порадував Довжицький ліцей цінним подарунком - автобусом "Ford", який буде використовуватися для підвозу учнів. І тепер наші діти зможуть легко добиратися до навчального закладу.
Урочистий захід відбувся за участю сільського голови Новобілоуської сільської ради Дмитра Федорова, начальника відділу освіти, культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму Сергія Павліона, директора Довжицького ліцею Олександра Слюсаря, жителів  громади та працівників навчального закладу. Керівництво школи та учні радо зустріли своїх благодійників, які постійно підтримують і допомагають нашій громаді.
Вручаючи ключі, генеральний директор аграрної компанії ІМК Олександр Вержиховський і директор "Пьоттінгер Україна" Вадим Андрущак побажали, щоб цей подарунок став символом усього позитивного. У свою чергу директор Довжицького ліцею від імені педагогічного та учнівського колективу висловив почесним гостям слова щирої вдячності за підтримку та допомогу. 
Новобілоуська сільська територіальна громада щиросердно дякує Австрійській фірмі "ПЬОТТІНГЕР", її власнику Клаусу Пьоттінгеру,  генеральному директору аграрної компанії ІМК Олександру Вержиховському та директору "Пьоттінгер Україна" Вадиму Андрущаку за такий цінний і дуже важливий подарунок, за те, що наші благодійники так швидко відгукнулися на прохання громади забезпечити ліцей транспортним засобом. Вже у вересні наш "новий помічник" відчинить свої двері для здобувачів знань і з комфортом возитиме їх до навчального закладу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано