Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свій 80-річний ювілей відзначила мешканка Нового Білоусу Ганна Свириденко

Дата: 15.07.2024 18:04
Кількість переглядів: 105

 

Свій 80-річний ювілей відзначила мешканка Нового Білоусу — Свириденко Ганна Петрівна. Привітали іменинницю з визначною датою секретар Новобілоуської сільської ради Світлана Стопичева, голова ветеранської організації села Новий Білоус Валентина Почепня, завідуюча філією «Новобілоуська бібліотека» Христина Проценко, рідні та знайомі. Гості побажали Ганні Петрівні доброго здоров’я, мирного неба, многая літа, родинного затишку, любові й тепла від дорогих серцю людей. Світлана Петрівна вручила ювілярці подарунок та Подяку Новобілоуської сільської ради за сумлінну, самовіддану працю, багаторічний життєвий досвід, вагомий внесок у розвиток харчової промисловості та з нагоди 80-річчя від Дня народження.

80 років життя пані Ганни промайнули в радостях і смутку, клопотах і турботах, святах і буднях. Але попри різні труднощі вона завжди  залишалася життєрадісною, бадьорою та енергійною. І провідними віхами життя обрала для себе чесність та порядність. «Добра, привітна, дуже скромна, спокійна, чемна, ввічлива, ніколи нікому поганого слова не сказала. Все життя прожила з сусідами та ріднею у дружбі й злагоді. Гарна людина з красивою душею», — кажуть про Ганну  Петрівну односельчани.  

Народилася Ганна Свириденко в селі Сивки. Нині це не існуюче село поблизу Дніпра в Чернігівському районі. Мама ростила і виховувала її самотужки. Тому вже з ранніх літ дівчинка була привчена до праці та обізнана у всіх хатніх справах. А до Нового Білоусу сім’я переїхала у зв’язку з переселенням. При весняних розливах річки Сивки затоплювалися водою. Іноді вода заходила навіть у будинки, і траплялися випадки, коли можна було піймати рибу, не виходячи з хати.

Після переїзду в Новий Білоус Ганна Петрівна пішла працювати на овочевий комбінат міста Чернігова. І все своє життя присвятила роботі. Навіть тепер, у своєму поважному віці, вона не полишає домашні справ. Слідкує за порядком у домі, порається на городі.

Допомагає та підтримує в усьому двоюрідний брат Микола. Його сім’я опікується Ганною Петрівною та дбає про неї упродовж багатьох років. Новобілоуська сільська територіальна громада приєднується до привітань та бажає іменинниці мирних, світлих та щасливих днів на многая літа.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано