Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОПИТУВАННЯ СУБʼЄКТІВ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 12.07.2024 16:34
Кількість переглядів: 84

 

Державне агентство розвитку туризму України спільно з Українською асоціацією готелів та курортів UHRA — Ukrainian Hotel & Resort Association, Асоціацією в’їзних туроператорів України Association of Incoming Tour Operators of Ukraine, Всеукраїнською асоціацією гідів та Українською ресторанною асоціацією ініціює загальнонаціональне опитування щодо наслідків впливу війни на туристичну галузь України, яке розміщене за посиланням: https://forms.gle/y6JvC3yxeTh1RHAR8

Дане опитування покликано зібрати інформацію про вплив війни на різні субʼєкти туристичної діяльності України (обʼєкти розміщення, туристичні оператори і агенти, заклади харчування, екскурсійні бюро/гіди) з метою подальшого аналізу та спільних кроків задля збереження та підтримки галузі гостинності. 

Ваші відповіді будуть використовуватись лише в узагальненому вигляді для дослідницьких цілей. Опитування є цілком анонімним, тож закликаємо вас бути щирими та відвертими у ваших відповідях.

Відповіді приймаються до 24 липня 2024 року (до 18:00).

 

Додаткова інформація:

Це опитування та подальший аналіз здійснюються за підтримки Ібрагіма Оста, старшого радника з питань економічного зростання Chemonics International, професор менеджменту Школи бізнесу Університету Джорджа Вашингтона та Лорі Пеннінгтон-Грей, докторки філософії, заслуженої професорки, директорки Центру економічної досконалості в галузі туризму та економічного розвитку сімї Річардсон Університету Південної Кароліни.

Їх досвід та аналіз нададуть цінну інформацію для детального дослідження, спрямованого на підтримку спільних зусиль, спрямованих на збереження та відродження індустрії туризму та гостинності в Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано