Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги мешканців сіл Новий Білоус, Рябці, Роїще, Рудка та Халявин!

Дата: 24.06.2024 16:10
Кількість переглядів: 84

 

До уваги мешканців сіл

Новий Білоус, Рябці, Роїще, Рудка та Халявин!

З   26 червня по 2 липня 2024 року

за сприятливих погодних умов ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія» буде проводити наземний обробіток посівів соняшнику фунгіцидами «Амістар Голд» та «Пропульс», регулятором росту «Церон», інсектицидами «Фастак» та «Коннект», гербіцидами «Челендж» та «Селект», посівів пшениці інсектицидом «Коннект» і посівів кукурудзи гербіцидом «Лаудіс», які дозволені до використання в Україні.

Інформація!

 «Лаудіс» — гербіцид системної дії для боротьби проти однорічних дводольних та злакових бур’янів на посівах кукурудзи. Діючі речовини – темботріон, ізоксадіфен. Клас токсичності – 3.

«Пропульс» — ефективний фунгіцид для боротьби з хворобами соняшнику в період цвітіння та для підвищення їхньої врожайності. Діючі речовини – флуопірам, протіоконазол. Клас токсичності – 2.

«Церон» — регулятор росту для надання жорсткості й стримання росту стебла у рослини. Діюча речовина – етефон. Клас токсичності – 3.

«Амістар Голд» — фунгіцид для захисту культур від комплексу хвороб. Діючі речовини – азоксистробин діфеноконазол. Клас токсичності – 2.

«Фастак» — високоактивний інсектицид проти абсолютної більшості комах-шкідників. Дiюча речовина – альфа-циперметрин. Клас токсичності – 2.

«Коннект» — інсектицид контактно-системної дії. Діючі речовини – імідаклоприд, бета-цифлутрин. Клас токсичності – 2.

«Селект» — системний гербіцид від однорічних і багаторічних злакових шкідливих рослин. Діюча речовина – клетодим. Клас токсичності – 3.

«Челендж» — гербіцид системної дії для боротьби з широколистими бур’янами. Діюча речовина – аклоніфен. Клас токсичності – 3.

Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано