Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги мешканців сіл Роїще, Рудка та Халявин!

Дата: 11.06.2024 11:40
Кількість переглядів: 54

 

До уваги мешканців

сіл Роїще, Рудка та Халявин!

12 – 18 червня 2024 року

за сприятливих погодних умов ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія» проводитиме наземний обробіток посівів соняшнику фунгіцидом «Амістар Голд», регулятором росту «Церон» та інсектицидом «Фастак», а також посівів кукурудзи гербіцидом «Лаудіс» та прилипачем «Меро», які дозволені до використання в Україні.

Інформація!

 «Лаудіс» — гербіцид системної дії для боротьби проти однорічних дводольних та злакових бур’янів на посівах кукурудзи. Діючі речовини – темботріон, ізоксадіфен. Клас токсичності – 3.

«Меро» — прилипач (поверхнево активна речовина) на рослинній основі для використання з іншими засобами. Діюча речовина – ріпаково-метиловий ефір. Клас токсичності – 3.

«Церон» — регулятор росту для надання жорсткості й стримання росту стебла у рослини. Діюча речовина – етефон. Клас токсичності – 3.

«Амістар Голд» — високоефективний системний комбінований фунгіцид для захисту культур від комплексу хвороб. Діючі речовини - азоксистробин діфеноконазол. Клас токсичності – 2.

«Фастак» — високоактивний інсектицид проти абсолютної більшості комах-шкідників. Дiюча речовина - альфа-циперметрин. Клас токсичності – 2.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано