Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виступ жіночого вокального ансамблю хорового колективу «Любисток» Хмільницького Будинку культури перед учасниками лекторію «Дорогами рідного краю»

Дата: 10.06.2024 11:47
Кількість переглядів: 57

 

Українська народна пісня — то душа нашого народу. Вона підіймає настрій, розраджує, заспокоює у хвилини розпачі та піднімає дух українців.   

У вихідні жіночий вокальний ансамбль хорового колективу «Любисток» Хмільницького Будинку культури виступив з концертною програмою в селі Кувечичі перед учасниками лекторію «Дорогами рідного краю» Чернігівського обласного історичного музею імені В.Тарновського. Головна мета лекторію — залучити у подорож Чернігівщиною людей, які цікавляться історією та духовними традиціями. У виконанні колективу звучали як українські народні, так і сучасні пісні про Україну, кохання та силу й незламність нашого народу. Гумор читав Микола Апанасенко. Учасники лекторію були вражені чудовим виступом колективу і поділилися гарними відгуками. Особлива подяка — акомпаніатору жіночого вокального ансамблю хорового колективу «Любисток» Володимиру Миколайовичу ***, який нині стоїть на захисті цілісності та суверенітету нашої держави, і підтримав свій колектив, перебуваючи в короткій відпустці. Дорогий наш Володимир Миколайович, хай Господь і наші молитви оберігають Вас! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано