Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збір пропозицій громадськості щодо Проєкту Програми комплексного відновлення Новобілоуської сільської територіальної громади

Дата: 03.06.2024 15:41
Кількість переглядів: 475

 

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

З метою визначення основних просторових, містобудівних та соціально-економічних пріоритетів та формування комплексу заходів для забезпечення відновлення та розвитку території Новобілоуської сільської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області, яка постраждала й зазнала значних руйнувань внаслідок збройної aгpeciï російської федерації проти України та керуючись вимогами статті 152 та 211 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011р. № 3038-VI та на виконання Рішення виконавчого комітету Новобілоуської сільської ради № 460 від 18.09.2023 р. «Про розроблення Програми комплексного відновлення Новобілоуської сільської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області розроблено проєкт Програми комплексного відновлення Новобілоуської сільської територіальної громади Чернігівського району Чернігівської області (далі – Програма).

Склад, зміст та порядок розроблення Програми визначається Порядком розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них (затверджено Постановою КМУ від 14.10.2022 р. № 1159).

На виконання вимог чинного законодавства розпочинається процедура громадських обговорень проєкту Програми.

Ознайомитись з матеріалами проєкту Програми можна за посиланням: сайт громади, ЄДЕССБ. Термін внесення пропозицій: з 04.06.2024 до 19.06.2024.

Пропозиції можна надавати:

- електронною поштою на адресу: novobilouska_sr@ukr.net

- офіційними листами на адресу:  Новобілоуська сільська рада, вул. Троїцька, 7, с. Новий Білоус, Чернігівський р-н, Чернігівська обл., 15501

Інститути громадянського суспільства, наукові та експертні організації, інші юридичні особи під час подання пропозицій і зауважень у письмовій формі зазначають своє найменування та місцезнаходження, фізичні особи – прізвище та ініціали.

Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано