Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1 червня — Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2024 10:05
Кількість переглядів: 61

 

Щорічно 1 червня весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Свято було засноване в Парижі в 1949 році рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. А вперше відзначилося в 1950-му й охопило 51 країну світу. ООН підтримала таке рішення й проголосила захист прав, здоров’я, життя та духовного розвитку дітей одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності. В Україні Міжнародний день захисту дітей почали відзначати з 1998 року. І відтоді свято ставало дедалі популярнішим. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і всю нашу Україну.

Діти — наш найдорожчий скарб. Вони наша радість і майбутнє. Саме тому святий обов’язок сім’ї, родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства. Лише об’єднавши зусилля, ми можемо зробити все, щоб захистити й убезпечити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Саме від нас, дорослих, залежить, як саме складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тож турбота про дітей і захист їхніх прав повинні стати одним з найголовніших наших обов’язків. Особливо нині, коли країна переживає важкі часи.

Нехай кожна дитина буде щасливою, здоровою, оточеною любов’ю й турботою рідних. Хай у їхньому житті буде багато радості, сміху, цікавих відкриттів та захопливих пригод.

Закликаємо всіх щодня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради їхнього світлого майбутнього, щоб маленькі громадяни виросли достойними людьми і стали гордістю громади та України.

Бажаємо всім дітям, батькам, бабусям і дідусям, мирного неба, міцного здоров’я, щастя, добра і родинного затишку. Нехай здійсняться всі дитячі мрії та задуми! Хай для них світить сонце, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі сяють мільйони яскравих зірок.

Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку. Допоможімо їм відчути радість спілкування і турботи.

Вітаємо з Днем захисту дітей! Нехай наші діти завжди залишаються веселими і життєрадісними, відчувають любов і підтримку від своїх батьків та оточуючих. Хай кожна дитина зростає у щасті і над її головою завжди буде мирне небо

Служба у справах дітей Новобілоуської сільської ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано