Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Новобілоуській громаді відкрито поліцейську станцію

Дата: 24.04.2024 10:31
Кількість переглядів: 51

 

У Новобілоуській сільській територіальній громаді розпочала роботу поліцейська станція. Тож відтепер про безпеку місцевих мешканців дбатиме поліцейський офіцер громади.

У відкритті поліцейської станції в Старому Білоусі взяли участь сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, начальник ЧРУП ГУНП у Чернігівській області, полковник поліції Вадим Парфентьєв, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Ткаченко, староста Старобілоуського старостинського округу Микола Нехай.

Проєкт Поліцейський офіцер громади (ПОГ) реалізується Національною поліцією України за підтримки міжнародних партнерів у тісній співпраці з територіальними громадами. Його мета — покращити поліцейський сервіс шляхом наближення поліції до людей.

Поліцейський офіцер Новобілоуської громади — старший лейтенант поліції Микола Васильович Акуленко. Він пройшов відповідне навчання за американською системою, отримав свідоцтво про закінчення курсів спеціалізації і тепер оберігатиме спокій жителів громади.

За плідну співпрацю з підрозділами поліції Чернігівщини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» начальник ЧРУП ГУНП у Чернігівській області, полковник поліції Вадим Парфентьєв вручив сільському голові Дмитру Федорову Подяку Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

За підтримки громади поліцейська станція оснащена всім необхідним для прийому та звернень громадян. Загалом нині на Чернігівщині проєктом охоплено 21 громаду, в яких працює  24 поліцейських офіцера громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано