Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Назавжди в строю" лишається Герой України, 25-річний Євгеній Михайлович Багатюк

Дата: 22.04.2024 11:05
Кількість переглядів: 113

 

Нещадний ворог забирає життя кращих синів України. І кожна трагічна вісточка про них пронизує наші душі пекучим болем.

З тугою в  серці Новобілоуська сільська територіальна громада зустріла чергову страшну звістку... Янголом неба став наш земляк, уродженець Нового Білоусу 25-річний Євгеній Михайлович Багатюк.

Народився Євгеній 18 лютого 1999 року, дитячі та юнацькі роки минули в рідному селі Новий Білоус. А коли в 2014 році в Україні почалася війна, він мужньо став на захист Батьківщини. Будучи учасником бойових дій, самовіддано продовжив військову службу після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Разом з іншими військовими тримав оборону Лукашівки, де з побратимами стримував шалений натиск ворога. Після звільнення Чернігівщини продовжив нести службу у війську.

Два роки тому Євгеній разом із дружиною та маленьким синочком переїхали жити на Городнянщину, в Пекурівку. В затишному селі молода сім’я швидко облаштувалася і мріяла про щасливе майбутнє. Але нещадна війна зруйнувала всі плани…

17 квітня 2024 року життя Євгенія обірвалося. Йому назавжди лишилося 25-ть… Попрощалися з Євгенієм в Катерининській церкві Чернігова, поховали захисника на кладовищі «Яцево», в секторі Героїв. 

Дуже боляче втрачати справжніх патріотів, мужніх воїнів, світлих Героїв, яким був Євгеній. У наших серцях вічно житиме пам’ять про справжнього захисника України, який ціною власного життя захищав свою рідну землю та кожного з нас. Висловлюємо щирі співчуття дружині, батькам, рідним, близьким і бойовим побратимам військовослужбовця та розділяємо їхню неповторну втрату. Низький уклін Герою, якого забрали небеса! Вічна пам’ять і шана нашому відважному Воїну!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано