Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершено роботу над розробленням проєкту Програми комплексного відновлення території Новобілоуської громади

Дата: 18.04.2024 16:37
Кількість переглядів: 43

 

Нові виклики, що стоять перед громадою, — це і можливості. Будь-яка криза — це можливість переглянути існуючі правила управління, підходи та закласти основу для якісних змін. Незважаючи на повномасштабне російське вторгнення, потрібно моделювати майбутній розвиток нашої громади за рахунок власних ресурсів,  та з урахуванням того, що  міжнародна спільнота готова підтримувати Україну та надавати допомогу на відновлення як на сучасному етапі, так і в майбутньому.

Тому виконавчий комітет громади та створена відповідна Робоча група за підтримки компанії Egis в Україні та із залученням фахівців Агенції геопросторових рішень  ТОВ АГЕОРА, завершила роботу над розробленням проєкту Програми комплексного відновлення території Новобілоуської  громади. Дана Програма  визначає основні просторові, містобудівні та соціально-економічні пріоритети політики відновлення і включає в себе комплекс заходів для забезпечення відновлення території, яка постраждала внаслідок збройної агресії проти України. Ця робота  сприятиме впровадженню таких сучасних підходів та практик розвитку територіальної громади її населених пунктів, як людиноцентризм та соціальна справедливість, раціональне просторове планування, забезпечення балансу розселення та розміщення робочих місць, стала мобільність, інклюзивність, енергоефективність, екологічність, збереження культурного розмаїття та національної пам’яті.

На черговому засіданні Робочої групи, створеної виконавчим комітетом, було розглянуто та схвалено проєкт Програми, який в найближчий час буде погоджено на рівні обласної військової адміністрації та буде пройдена процедура громадського обговорення в старостинських округах, із широким залученням громадськості для врахування всіх можливих позицій до проєкту Програми, яка потім буде затверджена на сесії Новобілоуської сільської ради.


Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано