Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новобілоуська громада отримала спецтехніку від ПРООН

Дата: 17.04.2024 18:15
Кількість переглядів: 68

 

Новобілоуська сільська територіальна громада отримала сучасну спецтехніку від ПРООН в Україні, за фінансової підтримки Уряду Японії та Європейського Союзу, а саме: два сміттєвози, самоскид, екскаватор та навантажувач. Важка техніка стане в нагоді під час прибирання громади, при розчищенні завалів і переробки відходів руйнувань, транспортуванні та зборі твердих побутових відходів. Зокрема, високоефективні сміттєвози фірми «Ford» призначені для збору і транспортування великого обсягу відходів. Завдяки спеціальній сталевій плиті вони можуть стиснути та зменшити розмір сміття майже в 6 разів.

З метою підтримки населення нашої прикордонної області, яка постраждала від руйнувань, спецтехніку було виділено для 5 громад Чернігівщини: Іванівської, Киїнської, Киселівської, Новобасанської та Новобілоуської, а також міста Чернігова. І дуже приємно, що наша громада теж опинилася в цьому списку й отримала такий надважливий подарунок. Щиро дякуємо нашим благодійникам за допомогу та вагому підтримку, за можливість осучаснити всі комунальні сервіси. Відновлення, розвиток і безпека — наші головні пріоритети. Тож продовжуємо й надалі працювати над подальшим розвитком Новобілоуської громади, роблячи її гарною, чистою і комфортною.   

Техніка була отримана завдяки UNDP та донорам у подібному форматі «ХХ одиниць техніки надано Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансування уряду Японії/Європейського Союзу».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано