Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ткаченко Віра Іванівна відзначила свій 100-річний ювілей

Дата: 28.03.2024 12:03
Кількість переглядів: 45

 

Мешканка Редьківського старостинського округу Ткаченко Віра Іванівна відзначила свій 100-річний ювілей. Така дата є визначною подією не лише для іменинниці, але й усієї громади. Всі довгожителі є гордістю нашого рідного краю, адже у кожного з них своя життєва історія та власні секрети довголіття. Тож привітати Віру Іванівну з поважним ювілеєм прийшли голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, секретар сільської ради Світлана Стопичева, староста Редьківського старостинського округу Олег Романов, голова ветеранської організації села Новий Білоус Валентина Почепня, завідувач філії «Редьківський Будинок культури» Павло Лапоша, журналісти газети «Чернігівщина», рідні та близькі іменинниці. Гості побажали ювілярці доброго здоров’я, мирного неба, родинного тепла, душевного спокою, уваги та поваги від людей. Дмитро Федоров вручив пані Вірі подарунок та Грамоту Новобілоуської сільської ради за сумлінну, самовіддану працю, багаторічний життєвий досвід, вагомий внесок у розвиток Новобілоуської територіальної громади та з нагоди 100-річчя від дня народження.

Народилася Віра Іванівна в селі Кошівка в родині колгоспників. З юних літ працювала кухарем у відгодівельному радгоспі «Деснянка», а згодом — спостерігачем по станції гідрологічного посту обласного центру з гідрометеорології. Вийшла заміж і прожила з коханим чоловіком довге й щасливе життя. Разом виростили двох синів і донечку. А нині на радість жінці зростають двоє онуків та четверо правнуків. Але разом із тим у житті пані Віри були й сумні сторінки. Вона пережила всі трагічні події минулого сторіччя: голод, Другу світову війну, післявоєнну розруху, втрату коханого... Має почесне звання учасниці Другої світової війни. Випала на її долю й війна росії з Україною…

Та попри складні життєві випробування в душі ювілярки ніколи не згасала віра в краще майбутнє. Віра Іванівна й нині залишається мудрою, доброзичливою, дуже привітною, чесною, справедливою, з гарним почуттям гумору, уважною та чуйною до людей жінкою.

Наша велика громада від усього серця бажає їй довгих років життя та залишатися й надалі такою ж світлою, добропорядною людиною.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано