Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем українського добровольця

Дата: 14.03.2024 11:45
Кількість переглядів: 29

 

Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначається День українського добровольця. Цей день було встановлено на честь усіх тих, хто 14 березня 2014 року став на захист нашої країни, коли над нею нависла смертельна загроза. Тоді з Майдану Незалежності на тренувальну базу в Нових Петрівцях вирушили перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану для формування першого добровольчого батальйону, який згодом вирушив на схід України, щоб захистити нашу цілісність і суверенітет.        

Ще більше добровольців стало 24 лютого 2022 року після ворожого повномасштабного вторгнення росії в Україну. Це був потужний масштабний добровольчий рух, який став відповіддю українців на вторгнення країни-агресора. Тоді сотні тисяч українців добровільно вступили до лав ЗСУ і територіальної оборони. Багато хто повернувся для цього з-за кордону.

Вшановуємо пам’ять полеглих Героїв і щиро дякуємо кожному, хто нині продовжує захищати свою рідну землю. Бажаємо всім нашим захисникам швидкої перемоги України, мирного неба, міцного здоров’я, мужності, незламності, відваги, щоб повернулися додому живими та неушкодженими. Слава Україні! Слава нашим Героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано