Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ІНФРАСТРУКТУРНОГО ПРОЄКТУ «Реконструкція з прибудовою до будівлі Старобілоуського ліцею Новобілоуської сільської ради: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Старий Білоус, вул. Київська, 2»

Дата: 04.03.2024 11:25
Кількість переглядів: 164

 

Шановні мешканці та мешканки Новобілоуської територіальної громади, запрошуємо вас долучитись до обговорення надзвичайно важливого проєкту відновлення для громади – «Реконструкція з прибудовою до будівлі Старобілоуського ліцею Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Старий Білоус, вул.Київська, 2».

Фото без опису

Де: захід буде проводитися в режимі on-line за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/84650626510?pwd=RlRDM1JHTHpleW1TRTc4bGprUzN2Zz09#success

Коли: 12 .03.2024 року 

О котрій годині: 17:00

 

Про проєкт

За рахунок реалізації проєкту збільшиться потужність закладу на 180 учнів, покращаться умови навчання та перебування учнів у закладі, з’явиться доступність для маломобільних груп населення до всіх навчальних аудиторій, будуть дотримані безпекові умови перебування в закладі та застосовані новітні технології з енергоефективності.

 

Ознайомлення з матеріалами та зворотній звязок

З 05 . 03. 2024 по 11 . 03. 2024 запрошуємо вас ознайомитися з матеріалами проєкту на сайті Новобілоуської ТГ за посиланням https://novobilouska-gromada.gov.ua/vidbuduvati-krasche-nizh-bulo-razom-z-ulead-11-44-03-05-03-2024/  та у будівлі сільської ради в с. Новий Білоус, в кабінеті фінансового відділу з 09:00 по 17:00 годину. Навіть якщо у вас не вийде долучитись до самих обговорень ми будемо раді отримати ваші думки / пропозиції / перестороги щодо проєкту на електронну скриньку – findep.n.bilous@ gmail.com

 

Партнер проєкту

Проєкт реалізується за підтримки «U-Lead з Європою» та передбачає розробку проєктно-кошторисної документації.

 

Безпекові питання

Подія відбуватиметься on-lione, тому ми не перериватимемо захід в разі, якщо розпочнеться повітряна тривога.

 

Будемо раді почути ваші думки, пропозиції та перестороги щодо проєкту. Для нас важливо, щоб процеси відновлення громади погоджувалися та обговорювалися з мешканцями та мешканками.

 

З повагою,

Робоча група з реалізації проєкту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано