Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 12:55
Кількість переглядів: 38

 

Шановні  жителі Новобілоуської сільської територіальної громади!

Сьогодні ми відзначаємо 105-ту річницю від дня проголошення Універсалу про об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в соборну Україну. Українські землі по обидва береги Дніпра, які були роз’єднані століттями, об’єдналися в єдину державу. І тепер ми відзначаємо одне з найвеличніших свят нашого народу — День Соборності України!

Ми пам’ятаємо та шануємо всіх борців за українську державність, які вибороли право на незалежну й соборну Україну для своїх нащадків. І щиро дякуємо їм за можливість бути вільним народом у вільній країні. З першого дня війни ми показали й довели всьому світу, що ці цінності для нас дуже важливі, що в них наша сила. Адже саме завдяки єдності українців, як в Україні, так і в усьому світі, ми з перших днів змогли дати відсіч ворогові, витримати біль від втрат і розлук, протистояти щоденним викликам через бойові дії. Низький уклін і щира подяка нашим мужнім захисникам, які сьогодні стоять за територіальну цілісність України. Велика шана нашим полеглим Героям, які віддали за Батьківщину своє життя.

Шановні земляки! Давайте й надалі залишатися такими ж сильними, сміливими, незламними, згуртованими, зібраними та небайдужими одне до одного.

Перемоги й миру нашій рідній Україні!  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано