Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступниця Міністра освіти і науки України відвідала Новобілоуську громаду

Дата: 12.01.2024 12:35
Кількість переглядів: 47

 

Заступниця Міністра освіти і науки України Євгенія Смірнова відвідала Чернігівщину.

В Новобілоуській сільській територіальній громаді вона побувала в одному з відновлених дитячих садочків та оглянула сучасне протирадіаційне укриття. Під час робочого візиту Євгенія Смірнова поспілкувалася з начальником управління освіти і наука Чернігівської ОДА Юрієм Музикою, сільським головою Новобілоуської сільської ради Дмитром Федоровим і подякувала керівництву області та громади за те, що ми стійко витримали всі виклики повномасштабного вторгнення і нині, в такий важкий період, продовжуємо активно долати труднощі війни. При цьому заступниця Міністра освіти і науки України наголосила, що такі впевнені кроки є частиною швидкої відбудови нашої країни. Адже нині дуже важливо, щоб кожна громада, кожне містечко чи село рухалися в напрямку відновлення.

Євгенія Смірнова також розповіла про старт проєкту «Диджиталізація дошкілля», який допоможе покращити умови праці вихователів дитячих садочків та вдосконалить їхню комунікацію з батьками. Зокрема, планується забезпечити заклади дошкільної освіти ноутбуками і створити для всіх безперешкодний доступ до дошкільної освіти, особливо на прифронтових територіях.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано