Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Переможного Нового року!

Дата: 31.12.2023 09:09
Кількість переглядів: 90

 

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади!

Добігає кінця 2023 рік. Ще один рік важкої війни, який був сповнений тяжких випробувань, болючих втрат, руйнувань і сумних спогадів. Але ми вкотре витримали, вистояли, подолали численні труднощі та стали ще сильнішими. Цей рік ще більше згуртував усіх нас і навчив цінувати все те, що маємо. Завдяки спільній зібраності, рішучості й наполегливості ми досягали позитивних змін у різних сферах життя, активно допомагали нашим захисникам, наближали перемогу та довгоочікуваний мир. Тож маємо надію, що 2024 рік здійснить головну мрію всіх українців і стане Роком Великої Перемоги України.

Ми щиро дякуємо сильним, безстрашним, мужнім і незламним українським воїнам, які бережуть наше життя і тримають на своїх плечах наше майбутнє. Вклоняємося до землі кожному Герою, який сьогодні на війні. І схиляємо голови перед тими, хто загинув за Україну. Велика подяка нашим волонтерам, котрі своїми добрими вчинками робили життя людей кращим і комфортнішим. Щира подяка кожному жителю Новобілоуської громади за плідну працю, стійкість, небайдужість та наближення перемоги. Бажаємо всім мирного неба, спокійних світанків, міцного здоров’я, впевненості в майбутньому, добробуту, благополуччя, родинного тепла, затишку й любові.

Тепер ми точно знаємо, що найголовніший подарунок у житті — це мир. В Україні, душі та родині. Тож у новорічну ніч ми неодмінно загадаємо одне бажання на всіх — Перемогу України і щоб наші захисники скоріше повернулися до своїх рідних живими та здоровими!   

Із повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано