Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2023 10:12
Кількість переглядів: 97

 

Шановні мешканці громади, депутати, члени виконавчого комітету, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята —

Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування — це свято всієї нашої громади, кожного її мешканця! Адже на кожному з нас лежить відповідальність за наш рідний край. Ми спільно вирішуємо складні питання місцевого значення, розвиваємо та розбудовуємо нашу громаду, долаємо виклики, спричинені війною. В умовах війни ми всі об’єдналися навколо нашої спільної мрії — Великої Перемоги України. І кожен на своєму місці працює на Перемогу України згуртовано, наполегливо, самовіддано, професійно та відповідально. Ми стали одним міцним тилом для наших захисників, непохитною опорою для внутрішньо переміщених осіб і незахищених верств населення.

Дорогі мешканці громади, депутати, члени виконавчого комітету, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування! Висловлюємо велику вдячність кожному, хто розвиває та розбудовує нашу громаду, реалізовує її плани і дбає про гідні умови проживання її мешканців. Бажаємо всім мирного неба, міцного здоров’я, оптимізму, витримки, терпіння, добробуту і благополуччя. Нехай це свято додасть нам сил і наснаги на добрі справи, об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші села кращими та комфортнішими, а мешканців громади — щасливими й гордими за  свій рідний край і Батьківщину.

Разом ми обов’язково вистоїмо, здолаємо всі труднощі та переможемо. Міцна громада — сильна й непереможна Україна. Єднаймося та працюймо задля нашого світлого майбутнього під мирним небом!

З глибокою повагою та найкращими побажаннями —

сільський голова Новобілоуської сільської ради  Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано