Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відновлюємо нашу громаду разом!

Дата: 02.12.2023 16:02
Кількість переглядів: 207

 

У Новобілоуській сільській територіальній громаді було проведено фокус групу серед працівників сільської ради, громадських активістів та жителів громади.
У рамках проєкту «Відновлюємо нашу громаду разом!», що впроваджується Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ та реалізується за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну» було проведено опитування серед учасників фокус-групи стосовно пріоритетних напрямків відновлення, перешкод, які можуть стати на шляху відновлення та дій, які можуть попередити виникнення цих перешкод.
Загалом учасниками проєкту є 12 учасників фокус групи, які висловили свої думки стосовно вищевказаних питань, і тому на наступному етапі реалізації проєкту вже розглядатимуться шляхи вирішення проблем та заходи, які можна впровадити в рамках реалізації проєкту.
Про подальші кроки та етапи впровадження проєктів будемо  інформувати Вас на офіційних сторінках громади. Бажаючі жителі громади можуть долучитись до обговорення майбутніх проєктів написавши в особисті повідомлення. Особливо раді будемо бачити  молодь нашої громади!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано