Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Здорова молодь — успішна молодь!»

Дата: 22.11.2023 14:16
Кількість переглядів: 99

 

Чернігівська обласна організація «Відродження нації» в рамках виконання проєкту «Комплексна програма гуманітарного реагування для біженців та ВПО, які постраждали від кризи в Україні» надала Новобілоуській сільській територіальній громаді грант на реалізацію Проєкту «Здорова молодь — успішна молодь!». Саме з такою ідеєю ініціативні мешканці нашої громади подались до конкурсу заявок у проєкті «Survivor and community-led crisis response (sclr) in Ukraine»/«Підтримка ініціатив спільнот».  

Так, закладам загальної середньої освіти (Старобілоуському, Новобілоуському та Халявинському ліцеям) надано цільову благодійну допомогу в розмірі 149 456, 00 гривень. Відповідно до угоди на ці кошти було придбано спортивний інвентар: тенісні столи, шведські стінки, гімнастичні лави, баскетбольні щити, турніки з брусами, навіси для пресу з упорами на руках, лавки для пресу, волейбольний м’яч.  

Щиро дякуємо благодійникам за допомогу! Ваша добра справа не залишиться непоміченою. Підтримуючи в такий спосіб нашу молодь, Ви даруєте нам надію і віру в те, що ми неодмінно здолаємо будь-які труднощі.

 

За інформацією відділу освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради             


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано