Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Психологічна підтримка та практичні техніки задля самовідновлення в умовах війни

Дата: 10.11.2023 16:09
Кількість переглядів: 68

 

В умовах військових дій наш організм працює на максимальній потужності. Ми відчуваємо сильні коливання настрою від тривоги, злості, приливу оптимізму до повного спустошення і виснаження. Над цим важливо працювати.

Щирі усмішки та сміх, дружня й тепла атмосфера. Активно та плідно попрацювали учасники та учасниці тренінгу «Психологічна підтримка та практичні техніки задля самовідновлення в умовах війни». Завдяки Програма CLEAR 9 листопада провели такий захід для мешканців Новобілоуської громади.

Відвідування тренінгу дало можливість присутнім дізнатися як проходити самореабілітацію, займатися самодопомогою, які методи можна використовувати в домашніх умовах, як боротися зі стресом та посттравматичним стресовим розладом.

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано