Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І знову ми втратили Героя...

Дата: 26.10.2023 15:11
Кількість переглядів: 241

 

Новобілоуська сільська територіальна громада знову огорнута пекучим болем… Велике горе заполонило наші серця, коли підтвердилася звістка про чергову втрату в нашій громаді.

У бою за незалежність і суверенітет України, за нашу з вами свободу загинув житель села Халявин Шумейко Денис.

Денис народився в селі Халявин 13 лютого 1989 року. Навчався в Халявинській школі, а по закінченню вчився в радіотехнічному училищі на автомеханіка. Спершу працював автомеханіком, а потім на будівництві.

26 грудня 2022 року був мобілізований. Служив снайпером у 80 ДШВ, у розвідувальній роті аеромобільних військ. Але, на жаль, 21 жовтня 2023 року під Бахмутом життя нашого захисника обірвалося. Денисові назавжди залишилося 34 роки…

У пам'яті всіх Денис залишиться доброю, чуйною, щирою та добропорядною людиною, люблячим і турботливим сином, вірним другомм, який завжди у скрутну хвилину надавав свою підтримку, був надійною опорою. Денис дуже сильно любив своїх батьків, сестру, рідних і цінував дружбою свої друзів та бойових побратимів.

Висловлюємо глибокі співчуття батькам, рідним, близьким загиблого Героя, його бойовим товаришам.

Схиляємо голови у скорботі та віддаємо шану вірному синові України! Пам’ять про нашого Героя — світла! Шана його подвигу — вічна! Вдячність за його Подвиг — безмежна!

Дорогі друзі, просимо всіх небайдужих долучитися до створення живого коридору, щоб провести нашого воїна в останню путь. Прощання відбудеться завтра, 27 жовтня: о 10:45 біля Чернігівської Катерининської церкви, об 11:15 в рідному селі Халявин.

Вічна пам'ять і слава Герою!!!

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано