Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Відбудуться громадські слухання!

Дата: 19.10.2023 07:02
Кількість переглядів: 116

 

ОГОЛОШЕННЯ

         Про проведення громадських слухань щодо розгляду містобудівної документації — «Детальний план території орієнтовною площею 1,6000 га, яка розташована в межах населеного пункту с. Старий Білоус, вул.Київська,2 Чернігівського району, Чернігівської області для реконструкції існуючої будівлі Старобілоуського ліцею Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області та будівництво прибудови для розміщення навчальних класів із благоустроєм прилеглої території».

У відповідності до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні (постанова КМУ №555 від 25.05.2011р.), рішення Новобілоуської сільської ради № 305 від 14 липня 2023 року було виготовлено зазначену містобудівну документацію ФОП ОвдієнкоВ.О. (кваліфікаційний сертифікат архітектора АА №004395).

З текстовою та графічною частинами зазначеного проєкту можна ознайомитись на офіційному сайті Новобілоуської сільської ради: https://novobilouska-gromada.gov.ua/, а також щоденно з понеділка по п’ятницю за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Новий Білоус, вул. Свиридовського, 54.

Зауваження та пропозиції подаються в письмовій формі до Новобілоуської сільської ради за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Новий Білоус, вул. Свиридовського, 54 або за електронною адресою: novobilouska_sr@ukr.net до 20 листопада 2023 року,  тобто протягом місяця з моменту виходу публікації в засобах масової інформації та на офіційному сайті Новобілоуської сільської ради.

Посадова особа відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості — начальник відділу земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою Новобілоуської сільської ради Апанасенко А.П.

Розгляд містобудівної документації відбудеться 30  жовтня 2023 року о 19:00 в приміщенні Новобілоуського ліцею за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Старий Білоус, вул.Київська,2.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано