Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перемога команди Старобілоуського ліцею на обласному етапі всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games» І дивізіон

Дата: 11.10.2023 10:20
Кількість переглядів: 123

 

10 вересня в Чернігові проходив обласний етап всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games» І дивізіон, метою якого було впровадження інноваційних підходів до проведення уроків із фізичної культури в закладах загальної середньої освіти, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою та подальшої популяризації здорового способу життя серед школярів; подальшої підготовки суддів для проведення «Cool Games» по всій території України від шкільного до міжнародного рівня.

         Участь у змаганнях взяли команди 5 територіальних громад області.        Команду Новобілоуської сільської ради представляли вихованці Старобілоуського ліцею.

         За підсумками змагань юні спортсмени  Старобілоуського старостинського  округу посіли І місце, ІІ місце поправу дісталось команді Седнівської громади, ІІІ місце за собою залишила команда з міста Носівки.

          Вітаємо вчителів фізичного виховання Старобілоуського закладу загальної середньої освіти Тетяну Костенко та Віталія Лепеху з упевненою перемогою на обласних змаганнях.

        

За інформацією відділу освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради                


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано