Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Новобілоуській сільській територіальній громаді відбувся захід із мінної безпеки

Дата: 11.09.2023 16:17
Кількість переглядів: 95

 

У Новобілоуській сільській територіальній громаді відбувся захід із мінної безпеки від ГО «Київський інститут стратегічного аналізу та реформ «Кісар» у рамках Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації CLEAR.

Під час зустрічі присутні дізналися про різні види боєприпасів, запали і підривники, протипіхотні та протитанкові міни, попереджувальні знаки маркування, індикатори замінованої території, оперативне та гуманітарне розмінування, а також ризики, які пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни. Модератор тренінгу Павло Давиденко також обговорив з учасниками алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, перебуванні на замінованій території та послідовність дій допомоги людині, яка опинилася біля міни. Наприкінці заходу присутні зіграли в інтерактивну гру, під час якої мали можливість перевірити та покращити рівень отриманих знань.

В умовах воєнного стану подібні заходи дуже важливі та життєво необхідні, тому вони й надалі активно проводитимуться в різних населених пунктах нашої області.  

Програма CLEAR впроваджується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureaufor Humanitarian Assistance. ГО «КІСАР» є партнерською організацією Глобал Ком’юнітіз, яка реалізує завдання програми CLEAR на території різних громад Чернігівської області.    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано