Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження старосту Старобілоуського старостинського округу Нехая Миколу Борисовича!

Дата: 01.09.2023 11:09
Кількість переглядів: 118

 

Шановний Миколо Борисовичу, прийміть найтепліші вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, життєвого спокою, безмежного щастя, домашнього затишку, успіхів і легкості в роботі, невичерпної енергії та наснаги в усіх добрих справах на довгі роки життя. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує вдача, розуміння і підтримка з боку рідних, близьких, колег та однодумців, а нелегка робота буде лише в радість.

Дорогий Миколо Борисовичу, Ваша неймовірна працелюбність, відповідальність, відданість справі, професіоналізм, багаторічний досвід, любов до рідного краю, добросердечність, порядність, чесність, увага та небайдужість до оточуючих викликають повагу й захват. Залишайтесь завжди таким доброзичливим, активним та щирим. І нехай Ваш життєвий шлях буде щасливим та насиченим на приємні зустрічі, тепле спілкування й гарні новини. Хай по життю пліч-о-пліч із вами йдуть хороші та порядні люди. Миру, злагоди, благополуччя, любові, здоров’я, достатку, взаємоповаги та взаєморозуміння Вам і Вашій родині!

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано