Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з початком нового навчального року та Днем знань!

Дата: 01.09.2023 10:31
Кількість переглядів: 123

 

Вітаємо Вас із початком нового навчального року та Днем знань!

У цей непростий для кожного з нас час ми, перш за все, бажаємо всім мирного неба, швидшої перемоги, міцного здоров’я і щоб між уроками лунав шкільний дзвоник, а не сигнал повітряної тривоги.

На жаль, цей навчальний рік ми продовжуватимемо в умовах воєнного стану, тож усі навчальні заклади і надалі працюватимуть при підвищених вимогах безпеки. Адже безпека та здоров’я дітей — понад усе! Наші діти — наше майбутнє! Наша освіта сьогодні — запорука успішного завтра як для громади, так і для України в цілому.

Висловлюємо окрему повагу нашим мужнім Збройним силам України. Адже саме завдяки їхньому героїзму та самопожертві ми маємо змогу розпочати цей навчальний рік. І щира подяка всім, хто долучився до підготовки укриттів у навчальних закладах та продовжує робити цю добру справу. Наголошуємо, що збереження життя і здоров’я наших дітей — це понад усе. Велика подяка також нашим освітянам, які з перших днів війни стали волонтерами. Почали плести маскувальні сітки, робити окопні свічки, збирати теплий одяг і продукти для військових, а також продовжують виховувати в наших дітях почуття шани та любові до України.

Бажаємо всім нам легкого навчання під мирним небом!

Миру та Перемоги!   

   

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано