Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження голову Новобілоуської сільської ради Федорова Дмитра Олександровича!

Дата: 30.08.2023 10:03
Кількість переглядів: 725

 

Шановний Дмитре Олександровичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження. Від усієї душі бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, швидшої перемоги України, професійних успіхів, оптимізму і відданого служіння на благо мешканців Новобілоуської сільської територіальної громади.

Минув ще один рік, який видався складним та випробувальним, як для Вас — керівника громади, так і для кожного її мешканця. Через війну в умовах сьогодення на Ваші плечі лягло ще більше викликів та складних задач, які потребують швидкого та обов’язкового вирішення. Збільшилась відповідальність за людей, як місцевих, так і внутрішньо переміщених, котрі через активні бойові дії втратили житло і стали вимушеними переселенцями. Але водночас цей рік у черговий раз показав Вашу стійкість і витримку, розуміння та співчуття, вірність та відданість громаді. І ми віримо в те, що завдяки Вашому досвіду, компетентності, професійності та рішучості ми здолаємо будь-які труднощі.

Дорогий Дмитре Олександровичу, нехай Ваша енергія та ентузіазм ніколи не згасають. А людська шана і повага стануть подякою за плідну, невтомну працю, чуйність до людської біди, небайдужість до людських потреб та вміння робити добро. Мирного неба, міцного здоров’я, злагоди, добробуту, благополуччя Вам і вашій родині на довгі роки життя!     

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями —  

колектив, виконавчий комітет  і депутатський корпус Новобілоуської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано