Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження спеціаліста І категорії, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку і звітності Неділю Тетяну Вікторівну!

Дата: 22.08.2023 10:17
Кількість переглядів: 143

 

Шановна Тетяно Вікторівно, прийміть наші щирі вітання з Днем народження!

Від усієї душі зичимо, щоб у Вашому житті завжди було все рівно та збалансовано, щоб удома панували мир, гармонія, затишок, благополуччя, достаток, любов і сімейне щастя, а на роботі Ви завжди мали підтримку та повагу від колег. Нехай життя буде наповненим увагою, любов’ю, теплом рідних та близьких, а кожен день дарує добрі новини, приємні зустрічі, тепле спілкування та щирість людей. Хай доля буде привітною, життєва дорога чистою і на ній зустрічаються лише вірні та щирі друзі.

Дорога Тетяно Вікторівно, ми дякуємо за Вашу самовідданість, професіоналізм, вміння ефективно та якісно працювати в команді, легко і безпомилково вирішувати поставлені задачі. Нехай на Вашому життєвому шляху завжди буде безліч можливостей, які з кожним днем робитимуть Вас щасливою та радісною. Бажаємо завжди залишатися такою ж чарівною, чуйною і небайдужою до вирішення людських потреб, і щоб Ваш професіоналізм, працелюбність, компетентність, відповідальність, тактовність та комунікабельність і надалі повною мірою сприяли розвитку громади. Мирного неба, любові, щастя та щедрих подарунків долі!

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано