Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження спеціаліста І категорії, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку і звітності Новобілоуської сільської ради Катренко Ольгу Олександрівну!

Дата: 01.08.2023 10:58
Кількість переглядів: 70

 

Шановна Ольго Олександрівно, від щирого серця вітаємо Вас із Днем народження!

Зичимо Вам доброго здоров’я, мирного неба, жіночого щастя, родинного тепла, щирих усмішок, сонячного настрою, добробуту, стабільності, достатку, здійснення мрій, невичерпної енергії та наснаги в усіх розпочатих справах. Нехай доля буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів та любов рідних і дорогих серцю людей.

Дорога Ольго Олександрівно, ми дякуємо Вам за невтомну кропітку працю, професіоналізм, відповідальність, цілеспрямованість, злагоджену роботу та відданість нашій спільній справі на благо громади. Нехай Ваша праця й надалі буде такою ж плідною та змістовною, а тепло й затишок родинної оселі завжди надійно захищає Вас від усіляких негараздів. Зичимо Вам легкості в роботі, щасливих моментів, успішної реалізації планів і задумів, душевної гармонії, благополуччя, прихильності та шани від людей на многії літа!

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано