Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження спеціаліста І категорії, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку і звітності Новобілоуської сільської ради Котову Ірину Миколаївну!

Дата: 15.07.2023 11:26
Кількість переглядів: 71

 

Шановна Ірино Миколаївно, щиросердно вітаємо Вас із Днем народження!

Бажаємо Васм мирного неба, доброго здоров’я, сімейного щастя, благополуччя в родині, легкості та успіхів у роботі, високого достатку і досягнень у професійній сфері. Нехай кожен день буде плідним та успішним, у домі завжди панують радість, затишок, любов і гармонія, а в серці щоразу запалюються вогники надії та ентузіазму.

Дорога Ірино Миколаївно, ми високо цінуємо Ваш професіоналізм, наполегливість, старанність, відповідальність, відданість та працелюбність. Нехай людська шана буде подякою за Вашу плідну працю. Хай у житті, як і на роботі у Вас завжди все буде рівно і збалансовано, чітко і правильно, по життю весь час веде світла мрія, а в душі панує відчуття щастя та миру. Нехай радісними, щасливими та усміхненими зростають Ваші діти. Хай доля благословить довгими квітучими рокам, безмежно радує сімейним ладом, добробутом і повагою людей. Зичимо, щоб Ваше життя було світлим, сонячним і радісним, а наші дружні привітання додали Вам життєвої наснаги.

Із повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус         

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано