Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження чарівну жінку, мудру керівницю, люблячу маму і дружину — старосту Мохнатинського старостинського округу Юрченко Любов Миколаївну!

Дата: 10.07.2023 10:56
Кількість переглядів: 76

 

Шановна Любове Миколаївно, від щирого серця вітаємо Вас із Днем народження!

Бажаємо Вам мирного неба, швидшої Перемоги, доброго здоров’я, безмежного родинного щастя, сімейного добробуту, високих досягнень, легкості в роботі, невичерпної енергії, благополуччя і добра.

Дорога Любове Миколаївно, ми щиро дякуємо Вам за невтомну працю, професіоналізм, цілеспрямованість, відданість і небайдужість. Ви уважна, мудра, креативна, справедлива і тактовна керівниця, яка ніколи не стоїть осторонь вирішення громадських питань, повсякденних задач рідного краю, прийняття важливих і нелегких рішень. Ви гідно й самовіддано робите свою роботу і Ваша самовідданість у напрямку розвитку Новобілоуської сільської територіальної громади викликає велику повагу до Вашої цілеспрямованості та наполегливості. Нехай Вас завжди зігріває тепло людської вдячності, серце наповнюється любов’ю рідних і близьких, а підтримка колег додає наснаги на нові звершення. Добробуту, злагоди, сонячного настрою, шани та поваги від людей, здійснення мрій під мирним небом у непереможній та квітучій Україні!

Із повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано