Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новобілоуської сільської ради Ніколаєву Марину Ігорівну!

Дата: 03.07.2023 10:36
Кількість переглядів: 152

 

Сьогодні відзначає свій День народження прекрасна жінка, відмінний фахівець, чудовий керівник, любляча мама і дружина — директор Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новобілоуської сільської ради Ніколаєва Марина Ігорівна!

Шановна Марино Ігорівно, щиросердно вітаємо Вас із Днем народження!

У цей святковий день бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, сімейного щастя, родинної злагоди, трудової наснаги, душевного спокою, добробуту, стабільності, здійснення мрій і швидшої перемоги України. Нехай у Вашому житті завжди панують любов та гармонія, у домі — спокій, затишок і благополуччя, а в серці — радість і кохання. Хай життя буде схожим на квітучий сад і поруч із Вами будуть добрі, позитивні та щирі люди.

Дорога Марино Ігорівно, ми щиро дякуємо Вам за професіоналізм, самовідданість, наполегливість, небайдужість у роботі, любов і турботу про наших особливих діток, повагу та підтримку їхніх батьків і плідну злагоджену працю разом зі своїм колективом задля дитячого добробуту. Зичимо Вам нових звершень і перемог у професійній сфері, тепла й затишку в робочому колі, гарних новин, приємних подій, теплого спілкування та радісних дитячих усмішок. Мирного неба, добра, радості, щирої долі, натхнення, квітучої краси, всіх земних благ, шани та поваги на довгі роки життя!

Із повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано