Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прощання із загиблим Героєм, воїном Головного управління розвідки Міністерства оборони України,  майором Ростиславом Олександровичем Пархоменком

Дата: 01.07.2023 17:51
Кількість переглядів: 257

 

Прощання із загиблим Героєм, воїном Головного управління розвідки Міністерства оборони України,  майором Ростиславом Олександровичем Пархоменком.

Маємо знати і пам’ятати своїх Героїв!

Ростислав Олександрович Пархоменко народився 17 травня 1993 року в Чернігові, але його життя було тісно пов’язане з селом Хмільниця. По закінченню школи Ростислав вступив до військового ліцею в Києві і згодом став хоробрим розвідником. На військовій службі чоловік із серпня 2010 року.

Ростислав обожнював спорт, відпочинок на природі та подорожі, тому завжди мріяв показати дітям світ і особливо одну зі своїх найулюбленіших країн — Норвегію. У вільний час військовослужбовець захоплювався риболовлею. Мріяв навчити цьому хобі і свого маленького сина. Він дуже любов свою сім’ю і кожну вільну хвилину життя проводив з дорогими й рідними серцю людьми. Ростислав був дбайливим і чуйним чоловіком, люблячим татом і сином. Він так мріяв побачити доньку… Але, на жаль, не судилося... Бойові товариші пам’ятають Ростислава Олександровича як щирого, чесного й надійного друга, котрий у будь-яку хвилину міг прийти на допомогу.      

Загинув Ростислав Пархоменко 26 червня 2023 року під час виконання бойового завдання. У нього залишилася дружина та зовсім маленький синочок. Поховали нашого захисника на Хмільницькому цвинтарі.

Вічна слава і честь Герою!

Глибокі співчуття сім’ї, рідним та близьким загиблого.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано