Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий Білоус відвідали представники благодійної організації «СОС Дитячі Містечка»

Дата: 28.06.2023 16:51
Кількість переглядів: 57

 

Напередодні Дня Конституції України до Нового Білоусу завітали представники благодійної організації «СОС Дитячі Містечка», яка допомагає сім’ям, що опинилися в дуже складних життєвих ситуаціях. Особливу увагу вони приділяють дітям, які залишилися без батьківської опіки.

«СОС Дитячі Містечка» надає соціальну, психологічну, правову матеріальну допомогу; проводить тренінги для батьків; організовує ігрові дитячі майданчики і творчі простори; надає логопедичну допомогу дітлахам із порушенням мовлення. Все це робиться за принципом індивідуального підходу до кожної родини. Одне з пріоритетних завдань — подарувати цікаве дозвілля, радісне і щасливе дитинство дітлахам.

У Чернігові мобільна бригада «СОС Дитячі Містечка» працює з квітня цього року. І нині вона активно відвідує різні громади Чернігівщини.

Новобілоуська сільська територіальна громада щиро дякує представникам благодійної організації «СОС Дитячі Містечка» за небайдужість, активну допомогу та підтримку наших мешканців, а також безмежну любов, теплоту і турботу про найменших жителів громади.    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано