Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Новобілоуській сільській територіальній громаді відбувся благодійний захід до Дня Конституції України

Дата: 28.06.2023 15:07
Кількість переглядів: 78

 

Є дати, які укріплюють силу української націю, виражають дух нашого народу, символізують його славне минуле, сьогодення та майбутнє. До них належить і День Конституції України, який ми щорічно відзначаємо 28 червня. Саме в цей день 27 років тому о 9 годині 18 хвилин, після 24 годин безперервної роботи, Верховна Рада прийняла і ввела в дію основний Закон нашої держави — Конституцію Незалежної України, за яку проголосувало 315 народних депутатів.    

Тож до Дня Конституції України в Новобілоуській сільській територіальній громаді відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ. В ньому взяли участь голова Новобілоуської сільської територіальної громади Дмитро Федоров, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Ткаченко та представник Збройних сил України.

Звертаючись до присутніх, сільський голова Дмитро Федоров привітав мешканців громади зі святом та наголосив, що нині, як ніколи раніше, українці ще більше усвідомлюють значення Конституції України та збереження нашої державності.

«Шановні жителі громади, сьогодні ми віддаємо данину поваги символам нашої держави: прапору, гербу, гімну. Ми віддаємо данину шани нашим мужнім воїнам, які стоять на сторожі цілісності, недоторканності та суверенітету України, які віддають своє життя заради нас із Вами, заради нашої свободи. Нині відбувається становлення нашої держави та нашої державності на теренах світу. І нині рівень підтримку та уваги до України — безпрецедентний. Ще ніколи не було такої солідарності, як сьогодні. У свою чергу ми пишаємося тим, що ми українці, і щодня показуємо світові свою нескореність та готовність захищати Україну. Від імені всієї нашої громади хочу висловити безмежну вдячність Збройним силам України і всім формуванням, які боронять нашу Чернігівщину. І нехай страшні дні окупації та блокади, які ми з Вами пережили минулого року, залишаться в минулому й ніколи не повторяться, щоб якомога швидше настала Перемога, наші Герої повернулися додому і ні ми, ні наші нащадки більше ніколи не знали, що таке війна», — говорить Дмитро Федоров.

 «Шановні присутні, сьогодні наш підрозділ мужньо й самовіддано боронить територіальну цілісність та державний суверенітет України. Наші хлопці відчувають підтримку вашої дружної громади і щиро вдячні за будь-яку допомогу. Вона для нас дуже важлива. Окрема подяка керівництву Новобілоуської громади за те, що дуже чуйно ставляться до всіх потреб військовослужбовців і задовольняють їх. Бережіть себе. Слава Україні!», — звернувся до громадськості представник Збройних Сил.

Наші українські пісні зачаровують своєю красою, мелодійністю та ніжністю. Вони наповнюють душу емоціями, які вселяють в нас віру, додають сил, надихають на нові звершення.  

Неймовірно мелодійно звучали пісні у виконанні вихованців вокального гуртка Олександри Ільєнко, Анастасії Чучи та Дар’ї Баданової. Не залишили нікого байдужими виступи Дмитра Полякова та Богдана Боярко. Особливою ліричністю запам’яталися пісні у виконанні Вікторії Вовк та завідувача філії «Новобілоуський будинок культури» Наталії Цвік. 

По закінченню благодійного заходу зібрані громадою кошти були передані на потреби Збройних сил України. Передали нашим захисникам і обереги, зроблені «Центром культурних послуг» Новобілоуської сільської ради в межах Програми CLEAR на базі Простору «Стійкість громад».

За інформацією Новобілоуської сільської територіальної громади

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано