Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 червня — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2023 09:27
Кількість переглядів: 79

 

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади!

Сьогодні ми відзначаємо День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

В цей день ми хочемо низько вклонитися всім, хто загинув на полі бою за нашу країну, чиє життя покалічила та обірвала Друга світова війна. Війна, яка болем і горем пройшла через кожне серце українського народу. Війна, яка стала величезною трагедією та важким випробуванням для кожної української родини.

На жаль, нині наш багатостраждальний народ знову переживає трагічну сторінку своєї історії. Ми знову бачимо, як війна безжально забирає найкращих синів і дочок України, мужніх та самовідданих воїнів, мирне населення, волонтерів, дітей і людей поважного віку… І сьогодні ця дата набула для нас ще більшого значення, ще більшого трагічного сенсу. Ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої поваги та вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, мирним жителям, дітям війни, які зробили великий внесок у перемогу над нацизмом в Європі.

Згадуючи їхній подвиг, нині ми стаємо ще більш сильними, незламними, мужніми та впевненими в тому, що ми обов’язково повернемо мир і розквіт нашій рідній Україні.

Вічна пам’ять загиблим! Честь і слава живим Героям!

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус  


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано