Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем фермера!

Дата: 19.06.2023 10:38
Кількість переглядів: 87

 

Шановні фермери Новобілоуської сільської територіальної громади!

Від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом — Днем фермера!

В усі часи праця фермера була і залишається нелегкою, виснажливою, відповідальною, сповненою труднощів і такою, що вимагає максимальної самовіддачі, колосальної напруги сил та роботи 24 години на добу. Але водночас Ваша справа є дуже важливою та потрібною для нашого добробуту й благополуччя країни. І нині, в такі важкі для України часи, коли в державі триває війна, наші аграрії продовжують стояти на варті продовольчого фронту — попри небезпечні умови праці, замінування полів, загрозу ракетних ударів і відсутність техніки, яка була знищена під час активних бойових дій.

Дорогі наші фермери, ми глибоко вдячні Вам за Вашу невтомну й наполегливу працю, безмежну і самовіддану любов до своєї землі, витримку, терпіння, відповідальність, розбудову рідного краю, наближення Перемоги України, активну допомогу Збройним силам України і мешканцям нашої громади під час окупації.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, невичерпної наснаги, глибокого оптимізму, прихильності природи, високих врожаїв, розвитку сільськогосподарської справи, благополуччя й достатку. Зичимо, щоб рясно колосилися щедрими врожаями ниви і здійснювалися всі плани та заповітні мрії.

З повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано