Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку і звітності Новобілоуської сільської ради Чех Світлану Федорівну!

Дата: 04.06.2023 14:05
Кількість переглядів: 61

 

Шановна Світлано Федорівно, від щирого серця вітаємо Вас із днем народження!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, безмежного щастя, сімейного добробуту, невичерпного оптимізму, творчих успіхів і наснаги для здійснення всього задуманого. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують вдача та підтримка рідних, друзів і колег. Хай робота приносить задоволення, вагомі результати та допомагає здійсненню Ваших мрій.

Дорога Світлано Федорівно, ми щиро дякуємо Вам за високий професіоналізм, відповідальність, відмінне виконання всіх поставлених завдань, копітку працю та старанність на благо нашої великої громади. Завдяки Вам бухгалтерський облік ведеться без помилок і відхилень. Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, життєва енергія, наснага та сила. Хай кожен день буде сповненим плідною працею та щирою подякою людей. Нехай множаться і здійснюються заповітні мрії та бажання, а кожен день буде неповторним і результативним. Віри, надії, любові Вам і Вашій родині на многії літа!

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано