Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мешканець села Новий Білоус Кравченко Семен Іванович відзначив свій 90-річний ювілей!

Дата: 22.05.2023 15:42
Кількість переглядів: 61

 

Мешканець села Новий Білоус Кравченко Семен Іванович відзначив свій 90-річний ювілей!

Поважного й всіма шанованого ювіляра привітали голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, секретар сільської ради Світлана Стопичева та голова ветеранської організації села Новий Білоус Валентина Почепня.

За сумлінну і самовіддану працю, багаторічний життєвий досвід, вагомий внесок у розвиток Новобілоуської сільської територіальної громади та з нагоди 90-річчя з Дня народження Семена Кравченка нагороджено Почесною грамотою Новобілоуської сільської ради.

Жителі села називають Семена Івановича гордістю і мудрістю Нового Білоусу, адже життєвий шлях чоловіка слугує прикладом та наукою для нащадків. Люди знають його як добропорядного, чуйного, щедрого, доброго та уважного до чужого горя чоловіка.

Народився Семен Іванович у селі Мньов Чернігівського району під час голодомору, його дитинство припало на трагічні роки Другої світової, юність — на післявоєнну відбудову, а золотий вік — на повномасштабне російське вторгнення в Україну. Після війни він закінчив 8 класів вечірньої школи, а далі пішов здобувати фах у Малинський технікум лісового господарства. Все своє життя чоловік пропрацював комірником у радгоспі «Україна». Виростили з дружиною чотирьох дітей. А нині Семен Іванович щасливий дідусь восьми онуків та прадідусь дев’яти правнуків. Гості побажали ювіляру мирного неба, доброго здоров’я, многая літа, щоб усе його життя було світлим, спокійним, сповненим життєвої наснаги, оптимізму, поваги та любові рідних людей.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано